DR. DE QUINTANA SCHMIDT

El Dr. Cristian de Quintana Schmidt és un neurocirurgia especialista en cirurgia cranial i espinal amb consulta a Barcelona.

Cap Clínic del Servei de Neurocirurgia i Coordinador de Neuro-Oncologia del Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Hospital punter en el tractament de malalties tan complexes com els tumors cerebrals, àrea en el que es referent a nivell nacional i internacional.

A més, es expert en el tractament de les malalties de la columna vertebral, principal causa de dolor d’esquena.

Gracies a la seva gran experiència i que disposa de les tècniques més avançades, es la millor opció si busca neurocirurgia a Barcelona.

Dr de quintana neurocirurgià a Barcelona banner trajectòria inici

PERSONAL

TRAJECTÒRIA DEL DR. CRISTIAN DE QUINTANA

Informat sobre la brillant trajectòria del Dr. de Quintana des de que va estudiar Medicina i Cirurgia en la Universitat Autònoma de Barcelona fins l’actualitat on dona conferències i cursos a nivell internacional.

Cap Clínic de Neurocirurgia del Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Neurocirurgia Senior en Clinica Corachan i Clinica Diagonal.

Actualment, es considerat un expert neurocirurgia de referència nacional i internacional.

VEURE TRAJECTÒRIA
Doctor de Quintana neurocirurgià banner contacte inici

CONTACTE

AVALUEM EL TEU CAS

El Dr. de Quintana li realitzarà un diagnòstic precís i li explicarà les opcions per recuperar la seva qualitat de vida.

+34 699 922 118 info@drdequintana.com ubicació
Doctor de Quintana neurocirurgià banner bloc inici

BLOG

DESCOBREIX QUÈ HA ESTAT PASSANT

El blog té dues seccions diferenciades. Per un costat, les noticies que parlar sobre les novetats relacionades amb l’activitat del Dr. Cristian de Quintana i per un altre canto la zona del pacient on podràs trobar articles relacionats amb les novetats en neurocirurgia tant a nivell cranial, en espacial tumors cerebrals, com columna vertebral.

VEURE BLOG
contacta por teléfono

contacta por whatsapp

El que diuen els nostres pacients

pujar